fbpx
Telefon

+36205358044

Email

5elemjogaesajurveda@gmail.com

Cím

6721 Szeged, Háló u. 3

ÁJURVÉDIKUS ÉLETMÓD & JÓGATERÁPIA

 

Az ájurvédikus jógaterápia az Ájurvéda és a jóga eszközeit ötvözi. Terápiája nem egy egyszeri alkalom, mivel életmódunkat nem lehet egy csapásra gyökeresen megváltoztatni, ráadásul a kiegyensúlyozó diéta évszakonként változik. Ezért ajánlott a konzultációra 3-4 havonta visszajárni.

A konzultációt online is igénybe veheted.

90 perces foglalkozás alkalmával felmérem az aktuális kibillenéseket a doshák tükrében, közösen átbeszéljük a kítűzött célokat, az eddigi mindennapi rutint és az életmódot. Az Ájurvéda és a jóga tárházát felhasználva együtt megbeszélünk egy kiegyensúlyozó mindennapi rutint, ami számodra is be/elfogadható.

A konzultációt követően lehetőséged van egyéni, személyre szabott 5 elem jóga órákon is részt venni, ahol kifejezettten a Téged kiegyensúlyozó ászanákra, légzőgyakorlatokra, mudrákra tanítalak meg.

 EGYÉNI JÓGA ÓRA HANGFÜRDŐVEL

Egyéni, személyre szabott 90 perces jóga órákon is részt vehetsz, amiken az 5 elem tant felhasználva az aktuális élethelyzetedet harmonizáló gyakorlatokat tanulhatsz. 

Megismerkedhetsz jógaterápiás gyakorlatokkal, az 5 elem és a 3 dosha működésével és megjelenési formáival, légzőgyakorlatokkal, mudrákkal.

Az óra végi relaxáción pedig különböző hangszerek, tibeti hangtálak, szélharangokkalimba és esőbot kellemes és nyugtató hangjait élvezheted.

 

2022.10.04-136

EGYÉNI HANGMASSZÁZS

A különböző hangok és rezgések hatással vannak a legmélyebb szöveteinkre is, mintegy „átmossák” egész lényünket, segítve ezáltal a feszültségek oldódását. 

Az állapotodtól függően testrehelyezéses vagy a test mellé helyezéses technikákkal a hangtálak rezgései eljutnak a legapróbb sejtekig és sejt szinten fejtik ki hatásukat.

Gyere és élvezd egy 90 perces foglalkozáson a különböző hangtálak, szélharangok csodálatos hangját és engedd át a tested a teljes ellazulásnak.

STRESSZOLDÓ NYUGALOMTERÁPIA

Érkezz meg a nyugalom szigetére, ahol minden érzékszervedet kényeztető kezelés vár.

Illóolajok és egy könnyed hát/kar és talp masszázs várja a befeszült izmaid, egy vezetett relaxációban elcsendesítheted az elméd, majd hosszan fürdetheted a lelked a hangtálak keltette rezgésekben.

Hozz magaddal egy rövidnadrágot és egy kényelmes pólót, törölközőt.

A foglalkozás 70 percet ölel fel, a maradék 20 percben lehetőséged van a helyszínen lezuhanyozni.

CSOPORTOS JÓGA ÓRÁK

Jógázz velem péntekenként 18:00-19:30 közöttBamboo Beauty Szépség és Egészségház Só termében.

Vegyél részt egy kellemes 5 elem jóga gyakorláson, ismerd meg az évszak kiegyensúlyozó ászanáit és merülj bele a relaxációba a tibeti hangtálak, szélharangok és esőbot hangjaira.

 

CSOPORTOS HANGFÜRDŐ

A tibeti hangtálak, szélharangok és egyéb hangszerek ellazító és nyugtató hangját párban vagy csoportosan is élvezheted.

Egyedi időpontokért és ajánlatokért emailben tudsz ajánlatot kérni.

 

ELŐADÁSOK

Érdekelnek a témák, de még csak most ismerkedsz az Ájurvédával és a jógaterápiával?

Tanfolyamaim előtt bevezető előadásokban szeretném bemutatni Neked az adott problémakört és az ájurvédikus szemléletmódot az adott problémáról.

Az aktuális előadásokról lentebb tájékozódhatsz vagy iratkozz fel a hírlevelemre! 

 

WORKSHOPOK

Szeretnél a jógagyakorlatok ájurvédikus és energetikai hatásaival jobban megismerkedni?

1-2 alkalmas workshopjaimon bevezetlek az ászanák, mudrák és légzőgyakorlatok terápiás használatába, így a mindennapokban tudatosan is alkalmazhatod a jóga tárházát alvászavaraid, emésztési panaszaid, heves szívdobogásod vagy akár idegrendszeri panaszaid enyhítésére.

Az aktualitásokról a közelgő események fül alatt tájékozódhatsz vagy feliratkozhatsz a hírlevelemre.

 

TANFOLYAMOK

Tematikus tanfolyamaimon mélyebben megismerkedhetsz egy-egy adott témával, a test fiziológiás működésével és az Ájurvéda alapelveivel, például az alvászavarok vagy figyelemzavarok, a puffadás kialakulásával és olyan mindennapi praktikákat ismerhetsz meg, amelyek segítik az adott dosha, kibillenés harmonizálódását.

Sokan nem is sejtik, hogy a mindennapi rutin, hogy hogyan ébredsz vagy fekszel le minden áldott nap például, nagyon mélyen befolyásolja az egészségi állapotunkat, hiszen hosszú ideig, akár évtizedeken keresztül éri a szervezetet ugyanaz az impulzus.

Ha érdekelnek az induló tanfolyamok, a lenti gombra kattintva megnézheted az aktuális kínálatot, vagy értesítésekért feliratkozhatsz a hírlevelemre.

 

ONLINE ELŐADÁSOK

Tetszik egy előadás témája, de nem tudtál személyesen eljönni? Előadásaimat igyekszem hanganyag formájában felvenni és online is hozzáférhetővé tenni. Hozzáférést a lenti linkre kattintva tudsz kérni.

JELENLEG ONLINE HOZZÁFÉRHETŐ ELŐADÁSAIM:

– Emésztési zavarok kiváltó okai – Ájurvédikus előadás

– Évszakos étkezés előadás – Tavaszi kiegyensúlyozó étkezés