fbpx
Telefon

+36205358044

Email

5elemjogaesajurveda@gmail.com

Cím

6721 Szeged, Háló u. 3

ÁJURVÉDIKUS ÉLETMÓD & JÓGATERÁPIA

 

Az ájurvédikus jógaterápia az Ájurvéda és a jóga eszközeit ötvözi. Terápiája nem egy egyszeri alkalom, mivel életmódunkat nem lehet egy csapásra gyökeresen megváltoztatni, ráadásul a kiegyensúlyozó diéta évszakonként változik. Ezért ajánlott a konzultációra 3-4 havonta visszajárni.

A konzultációt online is igénybe veheted.

90 perces foglalkozás alkalmával felmérem az aktuális kibillenéseket a doshák tükrében, közösen átbeszéljük a kítűzött célokat, az eddigi mindennapi rutint és az életmódot. Az Ájurvéda és a jóga tárházát felhasználva együtt megbeszélünk egy kiegyensúlyozó mindennapi rutint, ami számodra is be/elfogadható.

A konzultációt követően lehetőséged van egyéni, személyre szabott 5 elem jóga órákon is részt venni, ahol kifejezettten a Téged kiegyensúlyozó ászanákra, légzőgyakorlatokra, mudrákra tanítalak meg.

 EGYÉNI JÓGA ÓRA HANGFÜRDŐVEL

Egyéni, személyre szabott 90 perces jóga órákon is részt vehetsz, amiken az 5 elem tant felhasználva az aktuális élethelyzetedet harmonizáló gyakorlatokat tanulhatsz. 

Megismerkedhetsz jógaterápiás gyakorlatokkal, az 5 elem és a 3 dosha működésével és megjelenési formáival, légzőgyakorlatokkal, mudrákkal.

Az óra végi relaxáción pedig különböző hangszerek, tibeti hangtálak, szélharangokkalimba és esőbot kellemes és nyugtató hangjait élvezheted.

 

2022.10.04-136

EGYÉNI HANGMASSZÁZS

A különböző hangok és rezgések hatással vannak a legmélyebb szöveteinkre is, mintegy “átmossák” egész lényünket, segítve ezáltal a feszültségek oldódását. 

Az állapotodtól függően testrehelyezéses vagy a test mellé helyezéses technikákkal a hangtálak rezgései eljutnak a legapróbb sejtekig és sejt szinten fejtik ki hatásukat.

Gyere és élvezd egy 90 perces foglalkozáson a különböző hangtálak, szélharangok csodálatos hangját és engedd át a tested a teljes ellazulásnak.

CSOPORTOS JÓGA ÓRÁK

Jógázz velem péntekenként 18:00-19:30 közöttBamboo Beauty Szépség és Egészségház Só termében.

Vegyél részt egy kellemes 5 elem jóga gyakorláson, ismerd meg az évszak kiegyensúlyozó ászanáit és merülj bele a relaxációba a tibeti hangtálak, szélharangok és esőbot hangjaira.

 

CSOPORTOS HANGFÜRDŐ

A tibeti hangtálak, szélharangok és egyéb hangszerek ellazító és nyugtató hangját párban vagy csoportosan is élvezheted.

Egyedi időpontokért és ajánlatokért emailben tudsz ajánlatot kérni.

 

ELŐADÁSOK

Érdekelnek a témák, de még csak most ismerkedsz az Ájurvédával és a jógaterápiával?

Tanfolyamaim előtt bevezető előadásokban szeretném bemutatni Neked az adott problémakört és az ájurvédikus szemléletmódot az adott problémáról.

Az aktuális előadásokról lentebb tájékozódhatsz vagy iratkozz fel a hírlevelemre! 

 

WORKSHOPOK

Szeretnél a jógagyakorlatok ájurvédikus és energetikai hatásaival jobban megismerkedni?

1-2 alkalmas workshopjaimon bevezetlek az ászanák, mudrák és légzőgyakorlatok terápiás használatába, így a mindennapokban tudatosan is alkalmazhatod a jóga tárházát alvászavaraid, emésztési panaszaid, heves szívdobogásod vagy akár idegrendszeri panaszaid enyhítésére.

Az aktualitásokról a közelgő események fül alatt tájékozódhatsz vagy feliratkozhatsz a hírlevelemre.

 

TANFOLYAMOK

Tematikus tanfolyamaimon mélyebben megismerkedhetsz egy-egy adott témával, a test fiziológiás működésével és az Ájurvéda alapelveivel, például az alvászavarok vagy figyelemzavarok, a puffadás kialakulásával és olyan mindennapi praktikákat ismerhetsz meg, amelyek segítik az adott dosha, kibillenés harmonizálódását.

Sokan nem is sejtik, hogy a mindennapi rutin, hogy hogyan ébredsz vagy fekszel le minden áldott nap például, nagyon mélyen befolyásolja az egészségi állapotunkat, hiszen hosszú ideig, akár évtizedeken keresztül éri a szervezetet ugyanaz az impulzus.

Ha érdekelnek az induló tanfolyamok, a lenti gombra kattintva megnézheted az aktuális kínálatot, vagy értesítésekért feliratkozhatsz a hírlevelemre.

 

ONLINE ELŐADÁSOK

Tetszik egy előadás témája, de nem tudtál személyesen eljönni? Előadásaimat igyekszem hanganyag formájában felvenni és online is hozzáférhetővé tenni. Hozzáférést a lenti linkre kattintva tudsz kérni.

JELENLEG ONLINE HOZZÁFÉRHETŐ ELŐADÁSAIM:

– Emésztési zavarok kiváltó okai – Ájurvédikus előadás

– Évszakos étkezés előadás – Tavaszi kiegyensúlyozó étkezés

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Közeleg egy névnap, szülinap és nincs ötleted mit vegyél, de szeretnél valami eredetivel előrukkolni, aminek biztosan örülni fog a másik? Ajándékozz egyéni hangmasszázst, ájurvédikus életmód & jógaterápia konzultációt vagy egyéni jóga órát hangfürdővel!

Nem vagy biztos benne, hogy melyiknek örülne jobban? Akár egy megadott összeget is írhatunk az ajándékkártyára, amit az ünnepelt felhasználhat bármilyen programomra.

Az ajándékkártyát személyesen, nyomtatott verzióban is át tudod venni vagy akár elektronikusan is elküldhetem számodra.

 Igényelést leadni az 5elemjogaesajurveda@gmail.com email címen tudsz.

*A vásárlástól számítva 6 hónap az ajándékkártya érvényessége, értékéből készpénz vissza nem jár.

ÁRAK

Egyéni foglalkozásokra a bejelentkező felületen tudsz bejelentkezni, a többi programhoz kérlek kövesd az eseményben lévő regisztrációs linket!

Egyedi ajánlatokért kérlek írj emailt az 5elemjogaesajurveda@gmail.com email címre.

1 alkalom – 17.000 Ft

2 alkalom – 30.000 Ft

A foglalkozás 90 percet ölel fel.

Részt vehetsz személyesen vagy online is. Pár nappal a konzultáció előtt küldöm számodra az állapotfelmérő tesztet, amit kitöltve kérlek küldj vissza nekem. A konzultációt követően elektronikus formában kapod majd meg a beszélgetésünk vázlatát és a terápiás ajánlásokat.

1 alkalom – 8.000 Ft

3 alkalom – 21.000 Ft

90 perces jóga foglalkozás.

Jóga gyakorlás teljesen Rád szabva. Kérlek kényelmes ruhában gyere, hozhatsz saját matracot is, de minden szükséges eszköz biztosítva van számodra a helyszínen.

1 alkalom – 10.000 Ft

3 alkalom – 27.000 Ft

A foglalkozás 90 perces.

Egy könnyed bemelegítést követően 15 percben egy hangtál segítségével felmérem a tested jelenlegi energetikai állapotát. Ezt követően a jelenlegi állapotodnak és egyéb kontraindikációknak megfelelően egy 60 perces testrehelyezéses vagy test mellé helyezéses tibeti hangtálas hangmasszázsban részesülsz, amelyet egyéb hangszerekkel egészítek ki.

A hangmasszázs végén egy 5-10 percig még nyugodtan pihenhetsz a matracon, hogy fokozatosan térj vissza újra a tudatos szintre.

Hozz magaddal kérlek kényelmes ruhát, mivel az első 5-10 percben lágy mozdulatokkal átmozgatod majd a tested, mielőtt elmerülnél a hangutazásban. Matrac és takarók adottak a helyszínen, átöltözési lehetőség is biztosított. Ha fázósabb vagy, esetleg egy vastag zoknit is bekészíthetsz magadnak.

1 alkalom – 2.500 Ft

6 alkalom – 12.000 Ft

10 alkalom kombinált bérlet – 20.000 Ft (előadásokra és hangfürdőkre is felhasználható)

Csoportos hangfürdőre egyedi ajánlatot az 5elemjogaesajurveda@gmail.com email címen tudsz kérni.

Az ár a helyszín, az időtartam és a résztvevők száma szerint változhat.

Az árak a helyszín és az időtartam függvényében változnak. A legújabb eseményekért kövesd a facebook oldalamat vagy iratkozz fel.

Az árak a helyszín és az időtartam függvényében változnak. A legújabb eseményekért kövesd a facebook oldalamat vagy iratkozz fel.

Az árak a helyszín és az időtartam függvényében változnak. A legújabb eseményekért kövesd a facebook oldalamat vagy iratkozz fel.

OTP, K&H és MKB szép kártya elfogadóhely!

MINDHÁROM szépkártyaszolgáltató szálláshely zsebéből fizetheted bármelyik általam hirdetett programot!

SEGÍTSÉG SZÉP KÁRTYÁS UTALÁSHOZ

A programok díját interneten keresztül tudod elutalni az adott Szép kártya szolgáltató oldalán keresztül. Az utaláshoz kérlek MINDENKÉPPEN várd meg a díjbekérő/foglalás visszaigazoló kiküldését, mivel az utaláshoz szükséges adatokat (díjbekérő/foglalás száma, elfogadóhely azonosító, egyéb szükséges megjegyzések)  a díjbekérő/foglalás visszaigazoló email tartalmazza.

OTP Szép kártya utaláshoz segítséget itt találsz:

OTP SZÉP Kártya tájékoztató előlegfizetésről

K&H Szép kártya utaláshoz pedig itt:

K&H SZÉP Kártya tájékoztató előlegfizetésről kártyabirtokosoknak

MKB SZÉP kártya előreutaláshoz pedig itt:

MKB SZÉP Kártya tájékoztató internetes előrefizetésről